Welkom bij Autoservice Ozkar

Erkend APK station

RDW
ADP

AIRCO VULLEN DEVENTER

Heeft u een aircosysteem in uw auto? Dan is het belangrijk dat u ieder jaar uw airco laat controleren en de airco laat vullen. Op deze manier weet u in ieder geval zeker dat uw aircosysteem op de juiste wijze functioneert. Uw airco vullen in Deventer? Bij ons bent u aan het juiste adres. Autoservice Ozkar weet goed hoe dit gedaan moet worden. Daarnaast adviseren we om iedere vijf jaar uw aircovloeistof te vervangen. Zo komt u nooit voor onverwachte problemen te staan en heeft u altijd een frisse en goedwerkende airco. Wel zo fijn op de warme dagen!

VOORDELEN AIRCO VULLEN

Een autoairco bij laten vullen verhelpt vaak de problemen van een niet goedwerkende airco en laat vieze geurtjes verdwijnen. Regelmatig (minimaal jaarlijks) airco onderhoud zorgt ervoor dat: Er (weer) direct koude lucht uit de airco komt; Uw aircosysteem in goede conditie blijft en langer meegaat; Dure reparaties voorkomen worden; U zowel in de zomer als winter een aangename temperatuur in het voertuig kunt reguleren; De luchtvochtigheid beter is; Het beslaan van de autoruiten sneller stopt en verdwijnt; bacteriën zich niet in uw aircosysteem kunnen nestelen. U kunt bij ons terecht voor airco service en onderhoud. Wij laten uw aircosysteem goed functioneren, vervangen eventueel onderdelen en vullen de airco bij met de juiste aircovloeistof. Zo kunt u weer met een frisse en zo goed als nieuwe airco de weg op.

AIRCO VULLEN ÉN MEER BIJ AUTOSERICE OZKAR

U kunt uw airco laten vullen door ons: wij hebben inmiddels meer dan 35 jaar ervaring en weten dus ook goed hoe we u van dienst kunnen zijn op het gebied van airco’s. We leveren u altijd de beste service! Bij Autoservice ozkar bent u ook aan het juiste adres voor:
Onderhoud en reparaties;
Banden, accu’s en uitlaten;
APK keuringen;
De beste occasions.
Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor uw airco vullen in Deventer of één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op via 0570 62 87 10

Een auto moet altijd in goede staat zijn, zodat u veilig en onbezorgd de weg op kunt. Op onze service en deskundigheid kunt u altijd rekenen, waar u ons ook voor nodig heeft. Zoekt u eigenlijk een nieuwe auto? Dan kunt u eens een kijkje nemen in ons aanbod van occasions. Wellicht vindt u wel de geschikte auto in onze showroom!

MAAK VANDAAG EEN AFSPRAAK

Wilt u uw airco vullen in Deventer en het hele jaar profiteren van een goedwerkende airco? Maak vandaag nog aan afspraak met ons! Op deze manier zorgt u ervoor dat uw airco altijd in orde is en dat u kunt genieten van de koelte in uw auto op warme dagen.