Welkom bij Autoservice Ozkar

Erkend APK station

RDW
ADP

Kleine beurt

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is van cruciaal belang. Hiermee worden onaangename en dure verrassingen op het verkeerde moment voorkomen. Bij een kleine beurt worden alle vitale functies zoals banden, uitlaat, accu, schokdempers en remmen van de auto nauwkeurig onderzocht. De lampen worden bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld en de olie en het oliefilter worden ververst / vervangen. Afhankelijk van het type en de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt, adviseren wij u graag over het juiste onderhoud van uw auto. Mocht blijken dat er (aan slijtage onderhevige) onderdelen vervangen moeten worden aan uw auto, dan kunnen wij u hiermee vrijblijvend en direct van dienst zijn. U ontvangt wel altijd een prijsopgave vooraf.

Grote beurt

Voldoet de sporing van uw banden niet meer aan de fabrieksspecificaties na het raken van een stoeprand, heeft uw auto toch iets meer olie verbruikt dan u had verwacht en u was niet altijd in de gelegenheid dit te controleren, of heeft een opspattend steentje de radiateur van uw auto te hard geraakt waardoor u koelvloeistof verliest? Kleine oorzaken kunnen grote gevolgen hebben. Daarom is regelmatig onderhoud aan uw auto van cruciaal belang. Bij een grote onderhoudsbeurt worden diverse onderdelen in, onder en om de auto en onder de motorkap nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen. Hierbij wordt alleen gebruik gemaakt van producten die voldoen aan de fabrieksspecificaties. Mocht blijken dat er (aan slijtage onderhevige) onderdelen vervangen moeten worden aan uw auto, dan kunnen wij u hiermee vrijblijvend en direct van dienst zijn. U ontvangt wel altijd een prijsopgave vooraf.

Reparatie

Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben de nodige ervaring. Zij zullen dan ook niet snel voor verrassingen komen te staan. Mogelijke storingen weten zij snel op te lossen en te verhelpen. Voor u betekend dit dat uw auto sneller klaar is, waardoor u niet alleen tijd bespaard maar ook kosten! Onze werkplaats is voorzien van geavanceerde faciliteiten. U mag er dan ook op rekenen dat uw auto bij ons in vertrouwde handen is!